Sibeliuksen Syntymäkaupunkisäätiö – tutustu tehtäväämme

Sibeliuksen Syntymäkaupunkisäätiön perusti Ruotsissa joukko sisaruksia, jotka halusivat luoda kotikaupunkiinsa uudenlaisen paikan. Pääasiallinen syy tähän on paikallisyhteisön tukeminen ja positiivisen ympäristön luominen lapsille ja nuorille.

Säätiön tavoitteena on tukea paikallisyhteisöä ja rakentaa ilmapiiriä, joka edistää terveellisiä elämäntapoja sekä parantaa paikkakunnallamme koulutusta, työllistymismahdollisuuksia, terveyttä, kulttuuria ja kielikoulutusta.

“Sibeliuksen Syntymäkaupunkisäätiön perustivat Ruotsin Närpeksen kunnan jäsenet, missä he tällä hetkellä asuvat, ja päättivät perustaa säätiön, joka voisi keskittyä positiivisten ympäristöjen luomiseen lapsille ja nuorille.”

Olemme perustajamme ja toimitusjohtajamme Dr. Sevin perustama organisaatio. Itse asiassa Sibeliuksen kaupunki on hänen tyttärensä Björn Sibeliuksen (Sevi) syntymäpaikka. Pyrimme tuomaan yhteen ihmisiä eri puolilta maailmaa, joilla on samat tavoitteet ja visiot kuin meillä.

Olemme voittoa tavoittelematon järjestö, joka keskittyy tuomaan ihmisiä yhteen musiikinteon kautta. Olemme järjestäneet useita tapahtumia, joissa kokoamme yhteen muusikoita eri puolilta maailmaa esittämään musiikkiaan eri puolilla Suomea. Perimmäisenä tavoitteenamme on tuoda yhteen ihmisiä ympäri Suomea, jotka jakavat tämän unelman harmonian palauttamisesta yhteiskuntaamme musiikin kautta – se on mahtava projekti!!

Hyödyntämään tehokkaasti Sibelius-säätiön kansallisia ja kansainvälisiä hankkeita jo yli 50 vuoden ajan, olemme perustaneet organisaation, joka rakentuu pitkälle innovaatioperinteelle, sen toteuttajille ja kasvulle.

Sibelius-säätiö pyrkii hyödyntämään toiminnallisesti niitä luonnonlahjoja, joita lapset synnyttävät. Pyrimme rakentamaan yhteisöä vapaaehtoistyön ja sosiaalisen toiminnan kautta tavoilla, jotka innostavat vierailijoitamme olemaan aktiivisempia yhteisöissään tänään – lahjoitukset menevät suoraan suomalaisten lasten tukemiseen lahjoittamalla koulutusresursseja.

Sibeliuksen Syntymäkaupunkisäätiö on voittoa tavoittelematon säätiö, joka auttaa Sibeliuksen ja lähialueen asukkaita antamalla heille tietoa, koulutusta ja tukea aktiiviseen kansalaisuuteen.

Vuonna 1954 perustettu Sibelius oli ensimmäinen syntyperäisen suomalaisen perustama kaupunki. Säätiö keskittyy avustusten myöntämiseen kotimaalaisten pientulojen tukemiseen Suomessa.

Kaaviot ja kaaviot ovat yksi Sibeliuksen Kotikaupunkisäätiön tuotteen pääpiirteistä. Näin tehdään, koska he haluavat asiakkaidensa todella ymmärtävän, kuinka innostuneita ja intohimoisia ihmiset käyttävät Sibeliusta todellisiin projekteihin.

Sibeliuksen syntymäkaupunkisäätiön perusti 2000-luvun alussa edesmennyt legendaarinen säveltäjä, tohtori Enrico Rava.

Säätiöstä on sittemmin tullut eräänlainen Sibeliuksen pikkukaupungin kulttuurilähettiläs. He ovat tehneet paljon työtä matkailun edistämiseksi koko maassa ja sen ulkopuolella, kuten tukeneet tapahtumia, jotka tuovat ihmisiä Sibeliukselle ja edistävät sitä pikkukaupunkina Helsingin ulkopuolella, jolla on oma rikas kulttuuriperintö.

Sibeliuksen syntymäkaupunkisäätiö on omistautunut Sibeliuksen kotimaan, Budapestin, säilyttämiseen. Tämä saavutetaan rakentamalla muistorakennuksia säveltäjälle ja hänen teoksilleen.

Noin 50 prosenttia Wikipedian artikkelisisällöstä oli vapaaehtoisten kirjoittamia, mutta se ilmoitti äskettäin aikovansa erota organisaatiosta sen perustajan kanssa käydyn kiistan jälkeen poliittisten erimielisyyksien vuoksi – ja mahdollisesti ne korvataan konekirjoituksella, toimittaja Paul Griesin mukaan.

Sibeliuksen Syntymäkaupunkisäätiö oli paikallinen aloite, jonka tavoitteena oli tehdä sibeliussyntyisten jälkeläisten elämästä samanlaista kuin he olisivat kasvaneet kaupungissa koulutukseen keskittyen. Se keskittyi stipendin myöntämiseen maisteri- ja tohtoriohjelmiin, opettajien koulutukseen ja ammatilliseen koulutukseen.

Sibeliuksen Syntymäkaupunkisäätiö on hyvä esimerkki siitä, kuinka tekoälyn avulla voidaan luoda, ohjata ja vaikuttaa elämään. Halusimme nähdä, mitä tarkoittaa syntyä Suomeen ja mikä on tämän kauniin paikan vetovoima.